Zeevrouwenkoor ‘Oog-Tij’ op Vlaamse televisie

 

Zeevrouwenkoor ‘Oog-Tij’ beleefde opnieuw succes tijdens het  optreden in Zeebrugge ter gelegenheid van de Visserijfeesten. Van de  performance, die plaatsvond op zondag 22 juni in het havengebied van Zeebrugge en later op de rondvaartboot de ‘River Palace’ , werden t.v.-opnamen gemaakt die tijdens de Nieuwsuitzending via VTM werden vertoond.

De schepen van cultuur sprak zijn bewondering uit over wat de dames ten gehore brachten en hoopte het koor nog vaker aan de Belgische kust te mogen verwelkomen.

 

Optreden ‘Oog-Tij’ België zeer geslaagd.

 

Zeevrouwenkoor ‘Oog-Tij’ trad zondag 18 mei op in Lissewege (gemeente Brugge) tijdens een promotieweekend.

Na het inschepen op de “River Palace’ zong het koor, onder leiding van René Reijpert, spontaan een gedeelte van haar repertoire. Bij de afmeerkade wachtte de dames een warm welkom door enthousiaste toeschouwers ondersteund door de plaatselijke fanfare.

Na een uitstekend verzorgde lunch en een rit met de huifkar vond het officiële optreden plaats in de Spiegeltent. Het publiek was laaiend enthousiast en vroeg herhaaldelijk om een toegift .

“Een zeer geslaagd optreden”, aldus Will Keijzer, voorzitter ‘Oog-Tij’, “gezien de aanvragen voor optredens in de nabije toekomst in de omgeving van ( Zee)brugge. Daar doen we het tenslotte voor.”